У Чернівцях прогримів потужний вибух в торговому центрі
Категорія
Події
Дата публікації

У Чернівцях прогримів потужний вибух в торговому центрі

У Чернівцях прогримів потужний вибух в торговому центрі
Джерело:  online.ua

У неділю, 7 лютого, в Чернівцях стався потужний вибух в торговому центрі. Попередньо, в результаті вибуху ніхто не постраждав. На місці працює слідчо-оперативна група. Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини і причини вибуху. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пресслужбу поліції Буковини.

Місцеве видання 0372 повідомляє, що вибух в торговому центрі в Чернівцях стався в складському приміщенні на третьому поверсі. Причина вибуху поки не встановлена - імовірно, вибухнув газовий балон в підсобному приміщенні кафе Сушія. В результаті вибуху повилітали вікна і пошкодилося саме приміщення.

У поліції уточнили, що співробітники Ситуаційного відділу ГУНП в Чернівецькій області відразу ж виїхали на місце події. Там вже працюють також вибухотехніки, співробітники ДСНС України в Чернівецькій області та газової служби. Частина торгового центру, де стався вибух, на даний момент не працює.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Запоріжжі в обласній інфекційній лікарні в реанімаційному відділенні спалахнула масштабна пожежа, в результаті якої загинула молода лікарка і троє пацієнтів, а також постраждало 8 осіб. Трагедія трапилася через загоряння медичного обладнання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?