У Чернівцях стався вибух в COVID-лікарні, є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

У Чернівцях стався вибух в COVID-лікарні, є загиблі

У Чернівцях стався вибух в COVID-лікарні, є загиблі
Джерело:  online.ua

Вдень 27 лютого в міській лікарні №1 міста Чернівці стався вибух. В одній з палат на другому поверсі, де лікують хворих на коронавірус, загорілася киснева труба, після чого стався хлопок. В результаті події загинув один пацієнт. На даний момент з лікарні евакуювали 20 осіб, їх перевезуть до інших лікарень міста. Деталі трагічної події в COVID-лікарні Чернівців повідомляє ONLINE.UA з посиланням на пост заступниці голови Чернівецької ОДА Наталії Гусак в Facebook і пресслужбу ДСНС.

"Надзвичайна ситуація !!!! В міській лікарні №1 стався вибух. Є постраждалі. Я вже на місці, займаюся госпіталізацією пацієнтів в інші лікарні", - повідомила заступник голови Чернівецької ОДА.

У ДСНС уточнюють, що загоряння кисневої труби сталося о 13:15 в одній із палат. Рятувальникам і пожежникам вдалося ліквідувати загоряння за 15 хвилин. Внаслідок даної події, за даними держслужби надхвичайних ситуацій, загинула 1 і постраждала 1 людина. Причини вибуху і пожежі поки встановлюються.

Директор Чернівецького обласного Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Володимир Єленєв в свою чергу повідомив, що пацієнтів з міської лікарні №1 евакуювали в інші лікувальні установи. Дізнатися, в яку лікарню перевезли рідних, можна за телефоном гарячої лінії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що вночі 3 лютого в запорізькій обласній інфекційній лікарні в реанімаційному відділенні сталася масштабна пожежа, яка забрала життя молодого лікаря і ще трьох пацієнтів. Крім того, ДСНС також повідомляло про 4 постраждалих і 8 осіб, яких вдалося врятувати. Вже 4 лютого місцева влада заявила, що трагедія сталася через загоряння медичного обладнання.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?