У Чорному морі вже місяць палають вражені ЗСУ вишки Бойка
Категорія
Україна
Дата публікації

У Чорному морі вже місяць палають вражені ЗСУ вишки Бойка

У Чорному морі вже місяць палають вражені ЗСУ вишки Бойка
Джерело:  online.ua

Бурові платформи "Чорноморнафтогазу", або так звані "вишки Бойка" вже понад місяць палають після успішних ударів ЗСУ.

Джерело: Twitter-сторінка Бреді Ефріка

У Чорному морі продовжують палати вишки Бойка

Пожежу на бурових платформах видно із космосу.

РФ у 2014 році захопила бурові платформи "Чорноморнафтогазу", так звані "вишки Бойка". Окупанти використовували їх для спостереження над надводною обстановкою за допомогою радіотехнічної розвідки.

Між тим, за інформацією заступника голови Херсонської облради Юрія Соболевського, армія РФ після атак ЗСУ по Антонівському мосту у Херсоні планує побудувати понтонну переправу в районі міста.

З проектною документацією на Антонівський міст, яку вони тільки зараз почали шукати по московських архівах, поки не складається, а без неї підготувати план відновлювальних робіт швидко не вийде, та й результат буде так собі, - зазначає Соболевський.

За його словами, ісля удару ЗСУ по мосту "вже до самих ідеологічно прокачаних орків дійшло, що вони знаходяться на чужій землі, де їм зовсім не раді.

За інформацією речника Одеської ОВА Сергія Братчука, наразі у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувають 3 російські носії оперативно-тактичних ракет "Калібр".

В Середземному морі - 5 ворожих носіїв ОТР "Калібр" та 2 ракетних крейсерів.

В Азовському морі морські комунікації продовжують контролювати 6 ворожих кораблів та катерів.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?