У Чорному морі затонув суховантаж РФ з екіпажем на борту
Категорія
Події
Дата публікації

У Чорному морі затонув суховантаж РФ з екіпажем на борту

У Чорному морі затонув суховантаж РФ з екіпажем на борту
Джерело:  online.ua

У неділю, 17 січня, в Чорному морі затонув суховантаж Росії. На борту судна Арвін знаходилося 15 моряків. Корабельна аварія сталася біля берегів турецької провінції Бартин. На місці події проводиться рятувальна операція, яку ускладнює погана погода в районі аварії. Подробиці події повідомляє ONLINE.UA з посиланням на AP.

"Є інформація, що в даний час на судні 15 осіб. Люди намагалися скористатися трьома рятувальними шлюпками, щоб дістатися до берега, але їм перешкодила негода", - прокоментував подію губернатор провінції Бартин Сінан Гюнер, уточнив, що в даний час відомостей про загиблих немає .

Відзначається, що в районі, де затонув російський суховантаж, вирує негода - сильний дощ супроводжується мокрим снігом і вітром. Через це рятувальні команди не можуть наблизитися до місця події, щоб врятувати моряків із затонулого судна.

У посольстві Росії в Туреччині вже заявили, що загиблих в результаті аварії суховантажу в Чорному морі немає. Але турецька влада відзначає, що рятувальна операція триває.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в російському Норильську сталася трагедія - на гірськолижному курорті "Гора Окрема" зійшла снігова лавина. Лавина накрила територію площею 500-600 кв. м, товщина снігового покриву становила 3 метри. Під сніговою масою виявилися шість будиночків, в яких знаходилися люди. З-під снігу спасетелі вилучили п'ятьох людей - троє з них загинули, серед загиблих 1,5-річна дитина.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?