У Держдумі РФ запропонували провести на Алясці референдум
Категорія
Світ
Дата публікації

У Держдумі РФ запропонували провести на Алясці референдум

У Держдумі РФ запропонували провести на Алясці референдум
Джерело:  online.ua

Глава Держдуми Росії В'ячеслав Володін заявив, що США варто пам'ятати про те, що Аляска була російською та РФ може почати її "повертати", а віце-спікер Держдуми РФ Петро Толстой запропонував провести на Алясці референдум.

Джерело: РБК

У РФ пропонують повертати Аляску

Володін заговорив про Аляску, коментуючи використання російських ресурсів у країнах Заходу.

Америка нехай завжди пам'ятає: там є частина її (Росії) території — Аляска. От коли вони починають намагатися розпоряджатися нашими ресурсами за кордоном, то перш ніж це робити, нехай подумають: нам також є що повертати, — сказав Володін.

Він зазначив, що віце-спікер Держдуми Петро Толстой запропонував провести там референдум.

Нагадаємо, що 6 липня стало відомо про підготовку Євросоюзом законодавства для конфіскації заморожених активів РФ і подальшої їх передачі Україні.

Це справа справедливості — розглянути це питання. Ми працюємо над правовою основою, щоб активи Росії та частково активи олігархів можна було використати для відновлення України, - заявила голова Єврокомісії Урсула фон дер Ляєн.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?