У дитячому таборі в Росії спалахнула масштабна пожежа - загинули діти
Категорія
Події
Дата публікації

У дитячому таборі в Росії спалахнула масштабна пожежа - загинули діти

У дитячому таборі в Росії спалахнула масштабна пожежа - загинули діти
Джерело:  online.ua

На одному з гірськолижних курортів під Хабаровськом у дитячому наметовому таборі спалахнула пожежа - за попередніми даними, загинуло 4 дитини. Наразі відомо,що пожежа в таборі спалахнула уночі проти 23 липня близько 2 години. Тут перебували 189 дітей віком від 7 до 15 років, передає ONLINE.UA з посиланням на уряд Хабаровського краю.

"Внаслідок інциденту вже загинули 4 дитини. Останнім пішов на той світ хлопчик – за його життя боролися лікарі, оскільки дитина зазнала серйозні опіки. Також відомо про смерть 3 дівчат, одній з них нещодавно виповнилося 11 років.Раніше місцева влада повідомляла, що загалом через пожежу постраждали 12 осіб: 5 дорослих і сім дітей. Троє неповнолітніх (народилися у 2006-2008 роках) перебувають у реанімації з опіками. За даними російського МОЗ, госпіталізовано 6 дітей, одного виписали, а стан двох – задовільний. ЗМІ пишуть, що всі потерпілі – також дівчата, їх вирішили евакуювати до Хабаровська",- пише "РБК".

Окрім того, відомо, що 20 наметів з 30-ти згоріли за 30 хвилин, ще 6 частково постраждали. Повністю пожежу вдалося загасити за 2 години. Загальна площа займання становила 2,4 тисячі квадратних метрів.

За словами очевидців, причиною пожежі стало загоряння речей, які сушили на тепловій гарматі. Як розповіла одна з дівчат, що відпочивала в таборі, оскільки вночі було холодно, то опалювалювали саме тепловими гарматами.

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно в селі Горенка неподалік Києва згорів будинок, у якому протягом кількох років студія «Кіноквартал» вела зйомки свого телесеріалу «Свати».

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?