У дівчинки з Британії IQ вище, ніж в Ейнштейна і Гокінга - фото унікальної дитини
Категорія
Наука та медицина
Дата публікації

У дівчинки з Британії IQ вище, ніж в Ейнштейна і Гокінга - фото унікальної дитини

У дівчинки з Британії IQ вище, ніж в Ейнштейна і Гокінга - фото унікальної дитини
Джерело:  online.ua

10-річна дівчинка з англійського Бірмінгема, графство Уест-Мідлендс, Фрейя Манготра пройшла тест IQ для неповнолітніх та отримала рекордні 162 бали. У це важко повірити, проте її результати перевершили показники Альберта Ейнштейна і Стівена Гокінга, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "The Sun".

Що цікАво, унікальна дівчинка змогла випередити легендарних вчених на два бали. Окрім того, варто наголосити, що дівчинку офіційно визнали генієм. За словами батька розумниці, Фрейя дуже швидко "схоплює" інформацію, їй досить один раз прочитати текст, щоб запам'ятати його.

Дівчинка захоплюється театром, любить грати в шахи, добре плаває, у неї чорний пояс з тхеквондо. Зараз Фрейї запропонували навчання в школі для дівчаток Короля Едуарда VI, де їй будуть платити стипендію.

"Навіть не віриться, що таке можливо; красива та розумна - надіюся, що ще й добра; планета буде жити і процвітати, поки народжуються такі діти; Бог вірить в нас, якщо посилає нам геніїв", - коментують новину користувачі мережі.

Фото - thesun.co.uk

Як повідомляв ONLINE.UA, нещодавно стало відомо, що дочка президента РФ Володимира Путіна, ендокринолог Марія Воронцова, провела секретну нараду з провідними російськими генетиками. Вони обговорювали можливість початку експериментів в області створення генно-модифікованих людей.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?