У Донецькій області поліція посилила заходи безпеки: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Донецькій області поліція посилила заходи безпеки: з'явилися фото

У Донецькій області поліція посилила заходи безпеки: з'явилися фото

Поліцію в Донецькій області перевели на посилений режим несення служби у зв'язку із загостренням ситуації на лінії розмежування сторін.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Головне управління Національної поліції України в Донецькій області.


Правоохоронці зазначили, що 11 березня бойовики так званої ДНР провели нові обстріли Авдіївки, в результаті яких було пошкоджено 6 приватних будинків і дві багатоповерхівки, а також перебита лінія електропостачання, через що населений пункт знову залишився без світла.


Читайте також: Стали відомі нові подробиці бою на Донбасі, де загинули бійці АТО


Увечері 11 березня бойовики відкрили вогонь по Миколаївці, а вранці 12 березня - по Мар'їнці. В результаті бойових дій не зафіксували постраждалих, проте поліцейські почали працювати в посиленому режимі для попередження правопорушень.


Так, поліцейські вживають заходів для припинення проникнення диверсійно-розвідувальних груп терористів, ввезення та використання зброї та вибухівки в Донецькій області.


Відзначається, що на минулому тижні на бюлокпостах зафіксували більше сотні правопорушень, 9 з яких полягали в спробах вивезти або провезти гранати, запали, патрони, порох, незареєстровану зброю. У мережі з'явилися фото результатів обстрілів, а також посилення на блокпостах області.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в результаті бойового зіткнення з бойовиками ДНР в зоні АТО на Донбасі 11 березня загинуло двоє українських бійців.













Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?