У ДПСУ відреагували на скандал навколо пресофіцерки через відпочинок у Парижі
Категорія
Україна
Дата публікації

У ДПСУ відреагували на скандал навколо пресофіцерки через відпочинок у Парижі

У ДПСУ відреагували на скандал навколо пресофіцерки через відпочинок у Парижі
Джерело:  online.ua

Пресофіцерка Південного регіонального управління ДПСУ Іванна Плантовська викликала обурення серед українців через фото з дорогих курортів, поїздок до Парижа та з дорогими авто у соцмережах. У ДПСУ запевнили, що ухвалять рішення щодо її подальшої служби.

Джерело: УП, соцмережі

Пресофіцерку ДПСУ розкритикували за фото відпочинку в Парижі

Пресофіцерка виклала у соцмережі фото з Парижа, які викликали критику у соцмережах. Крім цього, користувачі звернули увагу на інші фото з розкішних курортів.

Фото: скріншот

Зокрема користувачі відзначали недоречність таких фото під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко прокоментував ситуацію "Українській правді".

Я не вправі коментувати особисте життя військовослужбовців ДПСУ, це справа кожного. Проте можу зазначити, що відносно ситуації, яка останні кілька днів розгортається навколо нашої військовослужбовиці з Одеси, у відомстві відразу відреагували на це.

Він запевнив, що рішення стосуватиметься і подальшого проходження нею служби та виконання обов’язків за посадою.

Окремо можу зазначити: нам дійсно прикро, що у час війни, коли більшість наших побратимів зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, в наших лавах є і ті хто, більше приділяють увагу виключно своєму особистому життю, при цьому, м’яко кажучи, хизуючись ним. До того ж, демонстрація якого суперечить моральним нормам, і є неприйнятним під час війни. Все буде по справедливості, - сказав він.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?