У ДТП з автобусом Кишинів-Київ постраждали 5 українців
Категорія
Україна
Дата публікації

У ДТП з автобусом Кишинів-Київ постраждали 5 українців

У ДТП з автобусом Кишинів-Київ постраждали 5 українців
Джерело:  online.ua

Уранці 8 квітня перекинувся автобус, що слідував маршрутом Кишинів-Київ. Внаслідок ДТП на півночі Молдови постраждали 5 громадян України.

Джерело: речник МЗС України Олег Ніколенко

В автобусі Молдова-Київ було 19 українців

Речник МЗС України Олег Ніколенко підтвердив, що більшість людей в автобусі – 19 осіб – були громадянами України. Ті, хто не постраждав, уже продовжили подорож до Києва.

Унаслідок ДТП п'ятеро громадян України отримали легкі тілесні ушкодження. Вони були доправлені до лікарні, зараз їм надається необхідна медична допомога, загроз їхньому життю немає. Інші пасажири продовжили рух до Києва іншим наданим перевізником автобусом, — розповів Ніколенко.

Речник додав, що українське посольство перебуває на зв'язку з лікарями, які допомагають постраждалим, а також із поліцією Молдови – для з'ясування всіх причин аварії.

Після завершення лікування консули допоможуть нашим громадянам повернутися до України, — додав Ніколенко.

Що відомо про ДТП з автобусом Кишинів-Київ

Аварія сталася близько 9.40 у Дрокіївському районі. Тобус прямував з Кишинева до Києва.
Дев’ятеро іноземних громадян доправили до лікарні для надання медичної допомоги. Загалом в автобусі знаходилася 21 особа.

Поліцейські, що прибули на місце, встановили, що водій автобуса не впорався з керуванням і врізався в дерево, а потім з’їхав у кювет.

Попередньо встановлено, що аварія могла статися через технічну несправність транспортного засобу, — повідомили в поліції.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?