Остапу Ступці загрожує 3 роки позбавлення волі після п'яної ДТП у Києві
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Остапу Ступці загрожує 3 роки позбавлення волі після п'яної ДТП у Києві

Остапу Ступці загрожує 3 роки позбавлення волі після п'яної ДТП у Києві
Джерело:  online.ua

Поліція Києва оголосила підозру винуватцю ДТП в Києві про порушення правил дорожнього руху. Згідно з даними журналістів, йдеться про відомого українського актора Остапа Ступку.

Джерело: Поліція Києва

Актору Остапу Ступці повідомили про підозру після ДТП у столиці

Столичні поліцейські офіційно підтвердили, що водію позашляховика, який наїхав на легковик, оголосили підозру у користуванні транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння.

Наразі українському актору загрожує 3 роки позбавлення волі, а також позбавлення прав керувати транспортом від трьох до п'яти років.

За словами представників поліції Києва, вони уже затримали водія позашляховика – його помістять в ізолятор тимчасового тримання.

Окрім того, повідомляється, що потерпілий наразі знаходиться в лікарні - він отримав травми різного ступеня важкості.

Також є дані про те, що автівку Range Rover поліцейські уже вилучили - вона також може потрапити під арешт.

Що відомо про ДТП у Києві

Згідно з останніми даними, водій позашляховика Range Rover виїхав на зустрічну смугу та наїхав на легковик, що був припаркований. Всередині автіки знаходився чоловік, який отримав значні травми й був госпіталізований.


Варто також зазначити, що винуватець ДТП був у стані алкогольного сп'яніння, його затримали на місці.

Як вдалося дізнатися журналістам, аварію спровокував відомий український актор Остап Ступка. У поліції це не підтверджують, відомо лише те, що чоловік 1967 року народження, як і Ступка.

Сам артист заявив, що "не може" прокоментувати аварію.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?