Три фото з України увійшли в добірку кращих світлин тижня агентства Reuters
Категорія
Культура
Дата публікації

Три фото з України увійшли в добірку кращих світлин тижня агентства Reuters

Три фото з України увійшли в добірку кращих світлин тижня агентства Reuters
Джерело:  online.ua

Три фотографії з України увійшли до добірки найкращих світлин тижня за версією агентства Reuters.

Джерело: Reuters

Фото України у добірці Reuters

Агентство Reuters опублікувало традиційну підбірку фото подій тижня. До них увійшли і три фото з України.

Президент України Володимир Зеленський сфотографувався з українськими військовослужбовцями на позиції біля лінії фронту в Донецькій області, 22 березня. REUTERS/Офіс президента

Нагадаємо, що 22 березня Зеленський відвідав позиції українських військових на Бахмутському напрямку.

Маю честь сьогодні бути тут і нагородити наших героїв. Потиснути руку і подякувати за захист суверенітету нашої держави, - написав він.

Також Зеленський відвідав воїнів, які проходять лікування після поранень та провів нараду щодо соціальної та безпекової ситуації на Донеччині.

Жінки фотографуються на знищеному російському танку під час виставки знищеної російської військової техніки у центрі Києва, Україна, 21 березня. REUTERS/Гліб Гараніч

Виставка знищеної російської військової техніки знаходиться просто неба на Михайлівській площі в Києві.

Там представлена російська техніка, яка була захоплена та знищена від 24 лютого 2022 року. Виставка відкрита 21 травня 2022 року і триває досі.

74-річний Василь Курлищук взувається, готуючись до евакуації Державною службою з надзвичайних ситуацій України зі свого дому в прифронтовому селі Калинівка поблизу Часового Яру на сході Донецької області, 21 березня. REUTERS/Віолета Сантос Моура

З Донецької області продовжується евакуація, зокрема з Вугледара, Великої Новосілки і Часового Яру Донецької області евакуювали всіх дітей.

За допомогою поліції з Вугледара, Великої Новосілки, Часового Яру евакуйовано всіх дітей. В Авдіївці їх лишилося шість, в Сіверську – 18, в інших населених містах – більше, — повідомили в Нацполіції.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?