Залежить від Зеленського. Заріцька озвучила умову для зміни назви гурту KAZKA
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Залежить від Зеленського. Заріцька озвучила умову для зміни назви гурту KAZKA

Залежить від Зеленського. Заріцька озвучила умову для зміни назви гурту KAZKA
Джерело:  online.ua

За словами солістки українського гурту KAZKA Олександри Заріцької, вона уже чимало разів стикалася з критикою шанувальників через літеру Z у назві колективу. Співачка заявила, що поки назву змінювати не планують, однак вона також назвала умову, за якої це може статися.

Джерело: "ЖВЛ"

Чи може гурт KAZKA змінити свою назву

Солістка колективу жартома заявила, що її рішення та рішення її колег залежить безпосередньо від українського лідера Володимира Зеленського.

Олександра Заріцька уже пояснила про що йдеться.

За її словами, чимало фанатів гурту KAZKA після початку повномасштабної війни закликали змінити назву колективу або прибрати з неї літеру Z.

Музиканти відмовилися виконувати таке прохання своїх шанувальників, однак додали, що змінять рішення за однією умови – якщо це зробить в Володимир Зеленський у соцмережах.

Олександра Заріцька звернула увагу на те, що літера Z – це не тільки фашистська символіка Російської Федерацій, а й ще й перша літера у прізвищі глави держави Володимира Зеленського (латиницею – ред.).

Це назва нашого гурту. Ми не можемо змінити її. І це знову ж таки асоціація з Володимиром Зеленським. У нього теж така літера Z. Ми ухвалили для себе рішення – коли президент замінить в Instagram, тоді ми також замінимо, – жартома зазначила артистка.

За її словами, якщо це зробить лідер держави, то їхній колектив також не забариться зі зміною назви.

Що відомо про попередні скандали навколо гурту KAZKA

Нещодавно гурт KAZKA потрапив під шквал критики, оскільки українські музиканти виступали на одному фестивалі з росіянкою.

Як пояснила згодом Олександра Заріцька, вони поїхали на фест нагадати про війну в Україні.

Війна не закінчилася. Росія – терористична держава. Свободу "Азову". Слава Україні, – заявила співачка після виступу на Sziget Festival.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?