У Дубно встановили новорічну ялинку з кладовища. Мер на обурення містян відповів роздумами про смерть
Категорія
Україна
Дата публікації

У Дубно встановили новорічну ялинку з кладовища. Мер на обурення містян відповів роздумами про смерть

У Дубно встановили новорічну ялинку з кладовища. Мер на обурення містян відповів роздумами про смерть
Джерело:  online.ua

Адміністрація міста Дубно встановила у центрі новорічну ялинку, яку спиляли напередодні на місцевому кладовищі. Містяни підняли розголос у соціальних мережах з приводу такого інциденту. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook та відповідну заяву мерії.

У соціальних мережах оприлюднили відеоролик та світлини встановлення ялинки.

Водночас на думку мера Дубно Василя Антоненка, нічого немає дивного чи резонансного у такого рішення. Він стверджує, що місцеве духовенство зі Свято-Покровського собору вже здійснили освячення.

"Яка різниця? Ми всі вийшли з землі і у землю підемо. Раніше ми завжди купували ялинку. Мінімум обходилася бюджету міста у 15 тисяч гривень. А тут безкоштовно і ще дуже хороша, висотою 25 метрів. Крім того, вона представляла загрозу для пам’ятників на кладовищі. Знаєте, якої шкоди цього року завдав сильний вітер і старі дерева? Розбили 28 пам’ятників", - стверджує мер.

Утім, таку ялинку не зацінили місцеві жителі. Користувачі Facebook з Рівненської області звернули увагу на вже зіпсовані різдвяні чи новорічні свята.

Інші зауважили, що на кладовищі також можна знайти прикраси для ялинки, а треті взагалі зацікавилися, куди саме спрямують зекономлені гроші.

Нагадаємо, тим часом у Кабміні рекомендують знизити активність на святковий період через коронавірус, а на початку січня по всій Україні стане чинним жорсткий карантин, що заборонить масові заходи.

Як повідомляв ONLINE.UA, 9 грудня на Софійській площі в центрі Києва прикрасили головну новорічну ялинку України. Напередодні ввечері її навіть ненадовго запалили. Перші світлини прикрашеного новорічного дерева опублікував Департамент культури Київської міської адміністрації.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?