У Єрусалимі біля Стіни Плачу терорист розстрілялав автобус з людьми
Категорія
Світ
Дата публікації

У Єрусалимі біля Стіни Плачу терорист розстрілялав автобус з людьми

У Єрусалимі біля Стіни Плачу терорист розстрілялав автобус з людьми
Джерело:  online.ua

Увечері 13 серпня терорист відкрив вогонь по автобусу з людьми поблизу Стіни Плачу в Єрусалимі.

Джерело: Times Of Israel

Обставини теракту в центрі Єрусалима

Зазначається, що в результаті теракту постраждали семеро людей, двоє з яких отримали серйозні поранення.

Повідомляється, що серед поранених – шість чоловіків і одна жінка, їх госпіталізували. Злочинець зник з місця події. Правоохоронні органи в якості основної версії подію розглядають подію як теракт.

У поліції Ізраїлю заявили, що на місце оперативно прибула велика кількість патрулів, які тут же приступили до охорони району, розслідування події і розшуку підозрюваного.

Вже близько 8 ранку 14 серпня правоохоронцям вдалось затримати організатора стрілянини поблизу Стіни Плачу.

Надійшло повідомлення про те, що терорист, що минулої ночі обстріляв людей у Старому місті Єрусалима, затриманий, - повідомляють місцеві ЗМІ.

При цьому наразі невідомо, чи затримано можливого спільника терориста.

Прес-служба поліції передає, що терорист здався і здав зброю, яку він використав під час обстрілу.

За даними журналістів, терориста затримали у районі Сільван (Сілуан, Шилоах).

 Вніч на 14 серпня невідомий відкрив вогонь по автобусу "Егеда" на вулиці Маалі ха-Шалом у Єрусалимі, після чого втік. Через кілька хвилин він дав ще одну чергу - по людях, що були неподалік гробниці царя Давида. Внаслідок чого поранено 8 осіб, у тому числі вагітну жінку.

Також серед поранених, як повідомляється, чотири члени сім'ї сатмарських хасидів, які приїхали зі США у якості туристів в середу. Батьки, син і дочка чекали на таксі на автобусній зупинці, коли їх підстрелили біля гробниці царя Давида. Повідомляється, що батько сім'ї перебуває у тяжкому стані, перебуває під дією седативних засобів та респіратора, а мати – у стані середнього ступеня тяжкості.

 Злочинець дочекався прибуття автобуса і почав стріляти, поки пасажири сідали в автобус, перш ніж втекти пішки до району Сільван, де поліція всю ніч проводила широкомасштабне операцію.

Автобус був повний, набитий. Я зупинився на автобусній зупинці Гробниці царя Давида, а потім почув стрілянину, люди почали кричати, в автобусі люди постраждали, - розповідає водій автобусу.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?