У Європі зробили новий крок щодо безвізу для України
Категорія
Політика
Дата публікації

У Європі зробили новий крок щодо безвізу для України

У Європі зробили новий крок щодо безвізу для України

Рада Європейського Союзу зробила найважливіший крок до ухвалення безвізового режиму з Україною та затвердила механізм тимчасового призупинення дії безвіза ЄС з третіми країнами.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.
На засіданні Ради ЄС з питань транспорту та енергетики питання, пов'язані з візовим режимом, були прийняті без обговорення.
Як стало відомо, на засіданні, зокрема, було вирішено питання про надання безвізового режиму Грузії, а вже 28 лютого почнуться переговори щодо України.

Читайте також: Без візовий режим для України: названа фінальна дата
Також очікується, що вже в другій половині дня 28 лютого почнуться переговори Європейського парламенту, Ради ЄС та представників президента ЄС про надання безвізового режиму Україні.
Нагадаємо, раніше в Євросоюзі вирішили, що надання безвізового режиму для України може набути чинності тільки разом з новим механізмом тимчасового припинення безвіза для будь-якої країни світу, щодо якої він діє.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше президент Єврокомісії Жан-Клод Юнкер запевнив, що до літа 2017 року Україна отримає безвізовий режим з Євросоюзом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?