У Facebook відмовилися від повернення робітників в офіси через штам Дельта
Категорія
Світ
Дата публікації

У Facebook відмовилися від повернення робітників в офіси через штам Дельта

У Facebook відмовилися від повернення робітників в офіси через штам Дельта
Джерело:  online.ua

У керівництві американської компанії Facebook вирішили тимчасово відмовитися від планів з повернення робітників до офісів на тлі новин про поширення коронавірусного штаму “Дельта”.

Джерело: The Verge

За оприлюдненими даними, уточнювальне рішення компанії полягає у відтермінуванні повернення до повноцінної офісної роботи принаймні до наступного року.

“Враховуючи останні дані щодо зростання випадків захворювання на COVID-19 через варіант “Дельтa”, наші співробітники в США не будуть зобов’язані повертатися до офісу до січня 2022 року”, - наголосили у Facebook.

Одночасно з цим компанія розраховує, що відповідний сценарій оберуть у країнах за межами Сполучених Штатів.

“Ми продовжуємо стежити за ситуацією та співпрацюємо з експертами, щоб пріоритетом в рамках нашого плану щодо повернення співробітників до офісів, була безпека кожного”, - наголосили в компанії.

Ще кілька тижнів тому у керівництві американського гіганта передбачали відкриття офісів для робітників вже восени. Усім необхідно було вакцинуватися для такої роботи й використовувати маски.

Ситуація з коронавірусом

У Міністерстві охорони здоров’я України попередили, що зараження штамом коронавірусу “Дельта” проявляється не так, як при захворюванні іншими варіантами цієї інфекції.

Першими симптомами зараження штамом є:

  • лихоманка;

  • головний біль;

  • біль в горлі;

  • нежить.

Новий штам коронавірусу B.1.617.2 на сьогодні вважається найнебезпечнішим — він високо заразний і потенційно більш смертоносний. Найбільша кількість захворювань цим штамом реєструється у молодих людей 12-20 років.

Delta-штам в 1,6 раза агресивніше інших відомих штамів, він в 2,3 раза частіше призводить до госпіталізації і в 1,5 раза частіше — в реанімацію. Для початку спалаху в регіоні досить невеликої кількості інфікованих — вірус настільки агресивний, що навіть одна хвора людина може спровокувати хвилю епідемії.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?