У Facebook запустили «найдовший в історії» відеострім: що він транслює
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У Facebook запустили «найдовший в історії» відеострім: що він транслює

У Facebook запустили «найдовший в історії» відеострім: що він транслює
Джерело:  online.ua

Всесвітній фонд дикої природи (WWF) запустив на своїй сторінці у Facebook пряму трансляцію, під час якої показується процес розкладання звичайної пластикової пляшки. Як пообіцяли у WWF, це стане найдовшим стрімом у історії, оскільки така пляшка розкладається протягом 450 років, інформує ONLINE.UA.

У Всесвітньому фонді дикої природи мають надію цією акцією привернути увагу громадськості до проблеми забруднення навколишнього середовища. Адже пластикова пляшка зникне лише після завершення стриму у XXV столітті. Також всім бажаючим пропонується підписати петицію.

«Фонд закликає владу створити обов’язковий глобальний договір, щоб запобігти забрудненню океанів пластиковим сміттям», – йдеться в повідомленні.

Трансляцію стріму та петицію проти забруднення пластиковими відходами за тиждень підтримали понад 490 тисяч людей. Підписати звернення на захист дикої природи можна за цим посиланням.

Як відомо, в кінці березня цього року Європарламент абсолютною більшістю голосів встановив заборону на використання одноразового пластику. Закон набуде чинності в 2021 році. До того часу торгові мережі та заклади фаст-фуду повинні адаптувати свою роботу до нових вимог законодавства.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо, що незабаром ще одна спекотна країна скасує візи для українців.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?