У Франції оголосили в розшук підозрюваних у підготовці теракту в день виборів
Категорія
Світ
Дата публікації

У Франції оголосили в розшук підозрюваних у підготовці теракту в день виборів

У Франції оголосили в розшук підозрюваних у підготовці теракту в день виборів
Джерело:  РІА Новини

Нацполіція Франції напередодні другого туру виборів глави держави випустила орієнтування на трьох осіб, підозрюваних у підготовці теракту.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РІА Новини.

Орієнтування були розміщені, в тому числі, в соціальних мережах.
"Вчора, 6 травня, французька поліція розповсюдила орієнтування на трьох осіб, які підозрюються в підготовці теракту на французькій території", - повідомила представниця Нацполіції Франції.

За її словами, йдеться про двох громадян Бельгії Біляла аль-Маркорі і Таріка Джадауне, а також про громадянина Афганістану Забіулла Сарвара.
Читайте також: Олланд пообіцяв відповісти на хакерські атаки проти Макрона

Виборчі дільниці для голосування у другому турі виборів президента Франції відкрилися о 08.00 за місцевим часом (09.00 за київським часом). Більшість ділянок закриються о 19.00 за місцевим часом.

Нагадаємо, сьогодні, 7 травня, у Франції проходить другий тур виборів президента. За посаду глави держави ведуть боротьбу представниця націоналістичної ультраправої партії "Національний фронт" Марін Ле Пен та лідер руху "Вперед!" Еммануель Макрон. Попередні результати оприлюднять вже сьогодні о 21 годині, коли будуть оголошені результати екзитполів.

Як повідомляв ONLINE.UA, в опублікованому 5 травня масиві зламаного листування кандидата в президенти Франції Еммануеля Макрона і його передвиборного штабу виявили листи, які були змінені користувачем на ім’я Георгій Петрович Рошка — про що свідчать метадані листів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?