У Гонтарєвої зробили серйозну заяву по Ощадбанку Росії: в мережі радіють
Категорія
Події
Дата публікації

У Гонтарєвої зробили серйозну заяву по Ощадбанку Росії: в мережі радіють

У Гонтарєвої зробили серйозну заяву по Ощадбанку Росії: в мережі радіють
Джерело:  online.ua

У Національному банку України відреагували на рішення "Сбербанку Росії" визнавати "паспорта" так званих ЛНР-ДНР.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу НБУ.
"У відповідь на інформацію про готовність "Ощадбанку" (Російська Федерація) здійснювати обслуговування осіб-власників паспортів невизнаних "ДНР" і "ЛНР", що поширюється в ЗМІ, Національний банк України повідомляє наступне. У разі підтвердження цієї інформації НБУ буде ініціювати перед РНБО питання про застосування санкцій до дочірнього банку "Сбербанку" Росії в Україні - ВАТ "Ощадбанк", - йдеться в повідомленні.
У НБУ нагадали, що згідно зі статтею 5 Закону України "Про санкції", рішення про застосування санкцій у відношенні окремих юридичних осіб приймаються РНБО і вводяться в дію указом президента України.
У соцмережах прокоментували повідомлення Нацбанку.
"От!! Молодці! Не тягнемо! Мій голос, як члена РНБО у Вас вже є, панове!", - написав у своєму Twitter глава МВС Арсен Аваков.



Як повідомляв ONLINE.UA, раніше міністр Арсен Аваков закликав Нацбанк України ввести санкції проти "Ощадбанку" у зв'язку з його заявами про визнання "паспортів" "ЛНР-ДНР".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?