У Греції потапив у серйозну ДТП туристий автобус. Є загиблі
Категорія
Події
Дата публікації

У Греції потапив у серйозну ДТП туристий автобус. Є загиблі

У Греції потапив у серйозну ДТП туристий автобус. Є загиблі
Джерело:  online.ua

Вранці у неділю на виїзді з Греції до Північної Македонії сталася серйозна ДТП за участі сербського туристичного автобуса та двох легковиків.

Джерело: Protothema

У Греції потапив у серйозну ДТП туристий автобус

Аварія сталася на 521 кілометрі дороги національного значення Афіни-Салоніки біля населеного пункту Полікастро, що поблизу кордону з Північною Македонією.

Двоповерховий автобус на сербських номерах, у якому подорожували 78 туристів, зазнав лобового зіткнення з легковиком із чотирма людьми, після чого автобус і легковик вилетіли у кювет.

Троє пасажирів автомобіля загинули на місці, четвертий у лікарні з серйозними травмами.

Невдовзі після першого зіткнення ззаду в автобус влетів легковик, у якому були жінка та її дитина. Вони майже не постраждали.

Рятувальники повідомили, що загалом у ДТП з травмами різної тяжкості постраждали 42 особи, з яких двоє діти віком 6 і 9 років. Більшість травмованих забрали до лікарень сусіднього міста Кілкіс.

На півночі Італії потрапив у ДТП автобус з українськими туристами

Інцидент стався увечері близько 20:00 на трасі A4, що пролягає від Венеції до Трієста, в районі міста Латізана. Автобус з близько 30 українськими туристами, які мали повертатися додому, зіткнувся із польською фурою з фруктами й овочами.

Більшість людей змогли самостійно вибратися з автобуса, ще близько десятка допомагали визволяти рятувальники.

За останньою інформацією від місцевих органів влади, постраждали 15 осіб, з яких семеро – діти. Одну жінку і двох неповнолітніх у серйозному стані евакуювали гелікоптерами до лікарень в Удіне і Трієст.

Ще 27 людей не постраждали. Після огляду на місці медичним персоналом їх забрали до приміщення муніципального офісу служби цивільного захисту регіону Фріулі-Венеція-Джулія для прихистку на ніч і подальшого надання допомоги.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?