У Григорія Решетника народився третій син — перше зворушливе фото малюка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У Григорія Решетника народився третій син — перше зворушливе фото малюка

У Григорія Решетника народився третій син — перше зворушливе фото малюка
Джерело:  online.ua

У родині відомого українського телеведучого Григорія Решетника відбулася довгоочікувана подія - 28 листопада 2020 року в нього народилася третя дитина, і цією радісною новиною з українцями шоумен і його дружина вже поділилися в соцмережі. Григорій і Христина не стали приховувати свого щастя і тримати інтригу навколо поповнення в родині. Вони опублікували перше зворушливе фото, на якому зображена крихітна ручка немовляти, яку тримають в своїх руках зіркові багатодітні батьки. На знімку також опублікована бирка з пологового будинку, в якій зазначено, що у пари народився син. Фанати в захваті від зворушливого фото новонародженого сина Решетника - вони залишили сотні коментарів до знімка з привітаннями, передає ONLINE.UA.

"Тепер я - багатодітний тато. У нас народився третій синочок! Він справжній красень! Я дякую своїй коханій дружині-героїні за цей подарунок! Мені здається, що з сьогоднішнього дня я вмію літати", - підписав перше фото з новонародженим сином Григорій.

Його дружина Христина також не стала приховувати свого материнського щастя і опублікувала в соцмережі такий же знімок з малюком.

"Як ми тебе чекали, наша третя величезна любов", - прокоментувала Христина Решетник поповнення в родині.

Нагадаємо, про чергове поповнення в родині Григорія Решетника стало відомо ще влітку. Зоряна дружина ведучого "Холостячки" влаштувала сімейну фотосесію і показала свої вагітні фото. Григорій розповідав, що його дружина завагітніла під час сімейної відпустки на Мальдівах. Він зазначав, що вони з дружиною мріяли про третю дитину, і ця мрія здійснилася. Відзначимо, зіркове подружжя вже виховує двох хлопчиків - Івана і Дмитра.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що відома модель і телеведуча Василіса Фролова стане мамою в перший раз.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?