У Грузії заговорили про повернення Абхазії і Південної Осетії
Категорія
Світ
Дата публікації

У Грузії заговорили про повернення Абхазії і Південної Осетії

У Грузії заговорили про повернення Абхазії і Південної Осетії
Джерело:  online.ua

14 років тому РФ окупувала території Грузії. Однак багато грузинських політиків досі плекають надію на те, що зможуть повернути Абхазію і Південну Осетію. Так, 27 березня з такою заявою виступив член політради партії "Єдиний національний рух" Гіоргі Барамідзе. Як стверджує останній, повернення хочуть здійснити не воєнним шляхом.

Джерело: "24 Канал"

У Грузії пояснили, як хочуть повернути Абхазію і Південну Осетію

На переконання грузинського політика, наразі немає потреби й вигідної ситуації для деокупації цих територій.

Ми обов'язково повернемо наші території, але маємо це зробити у мирний спосіб, тому що там усе таки живуть люди, які наші громадяни. Ми не збираємось туди йти військами, – зазначив Гіоргі Барамідзе.

Він також почав запевняти, що зараз у Грузії абсолютна не та ситуація, щоб повертати території у воєнний спосіб. Мирний спосіб деокупації полягає в тому, щоб звільняти Грузію від окупантів шляхом поступової інтеграції в НАТО та ЄС.

В Україні вирішується доля не лише України, а й Грузії, Молдови, усієї Європи та цивілізованого світу. Це наш підхід. Ми повністю солідарні з усіма нашими друзями в Україну, але у кожної країни є своя специфіка у певний момент, – пояснив політик.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?