У ГУР назвали свою основну відмінність від розвідки РФ
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР назвали свою основну відмінність від розвідки РФ

У ГУР назвали свою основну відмінність від розвідки РФ
Джерело:  online.ua

Українська розвідка істотно відрізняється від російської. У чому полягає ця різниця розповів online.ua представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов.

Джерело: ютуб-канал online.ua

Наскільки відрізняються українська та російська розвідки

Представник ГУР Міноборони зазначив, що така різниця є істотною, тому що ГУР створювалося з нуля на початку 90-х.

Це не продовження цих радянських спецслужб, а нова структура. Потім був дуже довгий шлях. Зближення до стандартів спецслужб і розвідспільнот членів НАТО.

Українська розвідка відрізняється і ставленням до співробітників та життя людей, а головне — мотивацією.

Співробітники ГУР — це люди які захищають свою країну від агресора. Російські шпигуни — це ті, хто допомагають агресору та сучасному Гітлеру. Так чи інакше, серед них багато недурних людей, вони розуміють хто вони, яку функцію виконують, чим це все закінчиться для їхньої власної держави.

Як працює українська розвідка за кордоном

Нещодавно в інтерв'ю начальник розвідки Кирило Буданов сказав, що Україна має агентів, які працюють всередині Росії й що Україна підтримує таких людей.

За словами, Андрія Юсова, робота проводиться і результати є.

Говорити більше ми зможемо після перемоги. Те, що сьогодні українські спецслужби захищають національні інтереси України, в тому числі за її межами. Коли ми говоримо про державу-агресора, так, ми можемо про це говорити.

Також українська розвідка діє на окупованих територіях України. Це стосується і Криму і ТОТ на півдні та сході.

 Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?