ГУР попереджає про наближення вирішального моменту війни проти РФ
Категорія
Політика
Дата публікації

ГУР попереджає про наближення вирішального моменту війни проти РФ

ГУР попереджає про наближення вирішального моменту війни проти РФ
Джерело:  online.ua

Збройні сили України завдають армії РФ масштабних втрат та продовжують звільняти території нашої країни. Очільник Пентагону нещодавно озвучив припущення, що переломний момент у війні вже настав. Однак представники української розвідки вважають, що це станеться весною-літом 2023 року.

Джерело: Delfi

Розвідка анонсувала наближення вирішального моменту війни

На переконання Вадима Скібіцького – заступника начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України, вирішальним етапом у війні стане весна – літо 2023 року.

Він також додав, що після цього можна буде говорити про терміни завершення війни.

Весна та початок літа будуть вирішальними у війні. Якщо великий наступ Росії, запланований на цей час, провалиться, це стане крахом Росії та Путіна, – вважає Вадим Скібіцький.

За його словами, наша країна повинна пройти цей етап.

Окім того, розвідка прогнозує, що армія РФ буде намагатися просуватися вперед на території Донецької та Луганської областей.

Згідно з даними розвідників, у лютому та березні окупанти будуть робити все можливе, щоб взяти під контроль Куп'янськ, Сватове, Кремінну у напрямку Харківської області.

На думку колишнього командувача військами США в Європі Бена Ходжеса, у країни-агресорки немає жодних шансів перемогти у війні проти України.

Вони не мають там проривних сил, і не видно перспективи для якогось прориву, який вони могли б влаштувати, – пояснив експерт.

Бан Ходжес також не приховує, що вражений майстерністю та професійністю українських солдатів.

Зокрема його вражає те, як ЗСУ проводять військову кампанію.

На переконання колишнього командувач військами США в Європі, він бачить, як Україна нарощує силу, аби наступати навесні 2023 року.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?