У ГУР оприлюднили подробиці нових ударів ЗСУ по армії РФ в Криму
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР оприлюднили подробиці нових ударів ЗСУ по армії РФ в Криму

У ГУР оприлюднили подробиці нових ударів ЗСУ по армії РФ в Криму
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова, українські військові завдали серію потужних ударів по позиціях 126-ї окремої гвардійської бригади берегової оборони Чорноморського флоту РФ.

Джерело: "LIGA.net"

Що відомо про удари ЗСУ по береговій охороні ЧФ РФ у Криму 

Юсов зазначив, що бригада дислокована в селі Перевальне і саме туди били українські військові.

Інформацію підтверджуємо, ураження було. Це не перший удар по 126-й бригаді. Як в останньому інтерв'ю заявив генерал-майор Кирило Буданов: Україна тепер може завдавати ураження і реалізовувати операції в будь-якій точці окупованого Криму. Там найближчим часом буде також багато новин, - наголосив представник ГУР.

Юсов підкреслив, що фото та відео наслідків ударів поки не має, однак інформацію фактично підтвердили російські інформаційні видання.

Наразі відомо про загиблих та поранених окупантів, але інформацію потребує уточнення, - повідомив Юсов.

Що відбувається в окупованому Криму  

Близько 10 ранку telegram-канал "Крымский ветер" повідомив про удар по 126-й бригаді РФ.

Читач каналу заявляв про трьох загиблих та "дуже багато" поранених, яких привезли до Сімферопольського шпиталю на вулиці Горького.

Перевальне розташоване у Сімферопольському районі Криму. Відстань від нього до найближчих контрольованих Україною територій на правому березі становить близько 275 км, на лівому – понад 300 км.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?