У ГУР відреагували на загрозу ракетних обстрілів на День Незалежності
Категорія
Україна
Дата публікації

У ГУР відреагували на загрозу ракетних обстрілів на День Незалежності

У ГУР відреагували на загрозу ракетних обстрілів на День Незалежності
Джерело:  online.ua

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони України Вадима Скібіцького, що військові злочинці армії РФ можуть вдатись до ракетного терору на День Незалежності нашої країни, проте за наслідки такого рішення будуть згодом непокоїтись саме в Кремлі.

Джерело: OBOZREVATEL

Що відомо про загрозу ракетних атак армії РФ на День Незалежності 

Скібіцький зазначив, що ворожі ракетні атаки можуть складатись з кількох хвиль.

На День Незалежності України агресивна Росія, звісно, може вдатись до чергового акту ракетного тероризму. Це може трапитись на день раніше або на день пізніше. Або тривати кілька днів і кілька хвиль, - підкреслює представник ГУР.

При цьому він підкреслив, що ракетний терор армії РФ навряд чи здивує когось в Україні.

У цій ситуації рекомендації залишаються ті самі, які діють весь час повномасштабної війни: чуєш тривогу – йди в укриття, - підкреслив представник ГУР.

Чому саме Росії слід непокоїтись на День Незалежності України

Разом з тим, Скібіцький зазначив, що День Незалежності України – "це наше найголовніше державне свято". За його словами, незалежність України – це мотивація для Сил безпеки та оборони України продовжувати свою завзяту та креативну роботу.

Відтак, він сказав, що з нагоди Дня Незалежності України тривожитися мають у російських містах, а не українських.

Не в українських містах, а на Росії мають тривожитись перед Днем нашої Незалежності, як, власне, в будь-який інший день, бо доки окупанти перебувають на нашій землі, спокійного життя Московія не побачить і не відчує, - наголосив представник ГУР.

Читайте також: 

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?