У хатньої робітниці Медведчука знайшли пів мільйона доларів
Категорія
Україна
Дата публікації

У хатньої робітниці Медведчука знайшли пів мільйона доларів

У хатньої робітниці Медведчука знайшли пів мільйона доларів
Джерело:  online.ua

У хатньої робітниці Віктора Медведчука під час обшуку вилучили 467 тисяч доларів та 87 тисяч євро. Про це повідомила генпрокурорка Ірина Венедіктова.

Джерело: Ірина Венедіктова

У хатньої робітниці Медведчука провели обшук 

Венедіктова повідомила, що у ході розслідування кримінального провадження за ч. 4 ст. 110-2 КК України (фінансування дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України) у хатньої робітниці Медведчука провели санкціонований судом обшук та вилучили 467 тисяч доларів США та 87 тисяч євро.

І знову-таки, ви скажете, що рано бити у дзвони – а раптом спадщина, хтось позичив, накопичила, продала щось, це ж життя. Так, вона така: корислива, везуча, продумана, сучасна хатня робітниця Медведчука, - повідомила Венедіктова.

Нагадаємо, що СБУ схопили депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука 12 квітня, після того, як він втік з-під домашнього арешту.

Охоронець Медведчука, відео з яким опублікувала СБУ, розповів, що той разом із кухарем та охороною переховувався у приватному будинку в Києві, який, за легендою, орендувала родина з Італії.

Зараз депутат перебуває під вартою без права на заставу.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?