У Херсоні відновили роботу ОВА, поліція та СБУ і запровадили комендантську годину
Категорія
Україна
Дата публікації

У Херсоні відновили роботу ОВА, поліція та СБУ і запровадили комендантську годину

У Херсоні відновили роботу ОВА, поліція та СБУ і запровадили комендантську годину
Джерело:  online.ua

У Херсоні відновили роботу представники обласної військової адміністрації, поліції та Служби безпеки України. Також у місті встановили комендантську годину з 17:00 до 8:00.

Джерело: голова Херсонської ОВА  Ярослав Янушевич

У Херсоні проводять стабілізаційні заходи

Наразі Нацполіція проводить стабілізаційні заходи в Херсоні. Голова Нацполіції Ігор Клименко повідомив, що близько 200 поліцейських працюють на території міста. Навколо та на території Херсона виставлені блок-пости.

Основна загроза наразі полягає у масовому замінуванні. 10 груп вибухотехніків працюють над виявленням та знешкодженням вибухонебезпечних предметів. Один із поліцейських саперів сьогодні отримав поранення під час розмінування однієї з адміністративних будівель Херсона.

У поліції просять місцевих мешканців дотримуватися визначених правил, обережно пересуватися містом та не чіпати підозрілі предмети.

У Херсоні запровадили комендантську годину, яка діятиме з 17:00 до 8:00. У цей час жителям громади заборонено перебувати на вулицях та інших громадських місцях.

Шановні херсонці! …Нашим завданням є забезпечення безпеки вашого життя. Тому ми вимушені ввести з сьогоднішнього дня, з 17 години вечора до 8 години ранку комендантську годину. Відповідне розпорядження підписано начальником військової адміністрації міста Херсон. Хочу також попередити, що буде обмежена можливість виїзду з міста та в’їзду в місто до забезпечення заходів з розмінування, - сказав Янушевич.

Генштаб повідомив, що в звільнених населених пунктах Херсонської області підрозділи Сил оборони проводять стабілізаційні заходи. Також, до Херсона повернулись та розпочали там роботу представники обласної військової адміністрації.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?