У Херсонській області вбили депутата-зрадника Ковальова
Категорія
Україна
Дата публікації

У Херсонській області вбили депутата-зрадника Ковальова

У Херсонській області вбили депутата-зрадника Ковальова
Джерело:  online.ua

За словами радника очільника Херсонської обласної військової адміністрації Сергія Хланя, у Залізному Порту вбили нардепа-зрадника від "Слуги народ"у Олексія Ковальова. Цю інформацію також підтвердив військовий кореспондент Андрій Цаплієнко.

Джерело: Телеграм-канал Андрія Цаплієнка

На Херсонщині вбили депутата-зрадника Ковальова

Як стверджує Хлань, цю інформацію ще потрібно перевірити, однак про вбивство зрадника повідомили раніше російські пропагандисти, які незабаром видалили інформацію.

З’явилась інформація, що у Залізному Порту вбито екс-нардепа зрадника Олексія Ковальова. Дані потребують уточнення, але цікаво, що про смерть свого «міністра» повідомляли і пропагандистські ЗМІ, хоча одразу видалил, - повідомляє Хлань.

За словами військового кореспондента Андрія Цаплієнка, нардепа-зрадника від СН Олексія Ковальова вбили у його ж будинку.

Журналіст розповідає, що колаборант отримав смертельні ножові поранення. Його дружина з асфіксією, їй надають медичну допомогу.

Біля його будинку дуже багато окупаційних „поліцейських“. Олексій Ковальов, багатий херсонський аграрій пройшов до парламенту від Слуги народу і несподівано, на початку вторгнення, запропонував свої послуги окупантам. Він налагодив постачання своєї продукції до Росії через Крим, — зазначає Цаплієнко.

Фото - скриншот

Що відомо про нардепа-зрадника Олексія Ковальова

Як уже згадувалося раніше, депута-зрадника Олексія Ковальова обрали від "Слуги народу" у 186-му окрузі у Херсонській області.

Після часткового захоплення регіону військами РФ він вирішив працювати на загарбників, заявивши, що нібито «Росія тут всерйоз і назавжди».

За це росіяни призначили Ковальова на фейкову посаду заступника глави окупаційної адміністрації Херсонської області.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?