У Хмельницькому під прокуратурою підпалили шини: з'явилися відео та фото
Категорія
Україна
Дата публікації

У Хмельницькому під прокуратурою підпалили шини: з'явилися відео та фото

У Хмельницькому під прокуратурою підпалили шини: з'явилися відео та фото
Джерело:  Depo

У Хмельницькому група активістів, які виступають за відставку обласного прокурора Олега Синишина, підпалила шини біля будівлі Хмельницької обласної прокуратури.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Depo.Хмельницкий.
Активісти виступили з вимогою поговорити з Синишиним і обіцяли вдатися до радикальних дій, якщо через певний час прокурор не вийде з будівлі.
До учасників акції підходив представник прокуратури, який пояснював, що прокурор готовий поговорити з ними, тільки без присутності журналістів.
Оскільки активісти вимагали прозорості, публічності та відкритості, а Синишин не погодився проводити переговори в присутності представників преси, активісти підпалили шини біля будівлі прокуратури з наміром "викурити" Синишина в перевірений майданівський спосіб.




Нагадаємо, як раніше повідомляв ONLINE.UA, в Хмельницькому правоохоронці затримали підполковника, який, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння, погрожував поліції своїм статусом.









Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?