У Хорватії українців затримали за акцію перед посольством Росії: з'явилися фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Хорватії українців затримали за акцію перед посольством Росії: з'явилися фото

У Хорватії українців затримали за акцію перед посольством Росії: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

24 березня в Загребі українські футбольні фанати, які прибули на матч відбірного турніру ЧС-2018 між збірними Хорватії та України, провели акцію біля посольства РФ, за що були затримані місцевою поліцією.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook одного з учасників акції Максима Кицюка.
Читайте також: Українські вболівальники запалили Загреб відомими хітами: опубліковано відео
За його словами, фанати прибули до посольства РФ до матчу на стадіоні "Максимір", у якому українська збірна згодом зазнала першої поразки у відбірковому турнірі, поступившись 0:1. Під час акції активісти розгорнули українські прапори з написом "Севастополь" на них, а також прапор ВМФ України.
Поліція затримала українців, доставивши їх у одне з відділень. Туди для вирішення ситуації прибула представниця посольства України в Хорватії і через деякий час фанатів відпустили.


"Свобода! На автозаку на "Максимір", - написав Кицюк, підкріпивши публікацію фотографією.


За словами Кицюка, їм довелося заплатити 550 євро штрафу, притому, що це була мінімальна сума, яка передбачалася за порушення місцевих законів.
Як повідомляв ONLINE.UA, збірна України програла Хорватії у Загребі з рахунком 0:1. Переможний м'яч записав на свій рахунок екс-нападник дніпропетровського "Дніпра" Нікола Калинич.
Після поєдинку головний тренер "синьо-жовтих" Андрій Шевченко заявив, що хорватам вдалося реалізувати свій момент, тоді як його підопічні часом втрачали концентрацію.
Ще до матчу повідомлялося, що поліція Загреба заборонила українським уболівальникам провести марш вулицями міста.




Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?