У Кабміні Гройсмана зробили важливу заяву про пенсії на Донбасі
Категорія
Україна
Дата публікації

У Кабміні Гройсмана зробили важливу заяву про пенсії на Донбасі

У Кабміні Гройсмана зробили важливу заяву про пенсії на Донбасі

Новопризначений міністр з питань окупованих територій Вадим Черниш вважає, що Україна не повинна припиняти  виплати пенсій на тимчасово окупованих територіях Донбасу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на  Дзеркало тижня.

"Всі громадяни України мають рівні права. Цей меседж ключовий. З нього виходить все. В тому числі пенсії і всі види соціальної допомоги. Моя позиція з цього приводу однозначна. Платити. Те ж саме можу сказати стосовно "годувати - не годувати". Якщо ми інтегруємо ці території і людей в Україні, про що, власне, заявляють і президент, і прем'єр, і що підтверджують мільярди соціальних виплат, то при чому тут економічна блокада?" - каже він.

"Це два тренди абсолютно різної державної політики. Результат плачевний. Контрабанда заповнила офіційний торговий люфт. На тимчасово окупованих територіях хазяйнують рубль і російські товари. А люди ще більше віддаляються від України. Кого і навіщо ми обманюємо?" - заявляє новий міністр.

Нагадаємо,  замість Ощадбанку виплати пенсій особам, внутрішньо переміщеним з непідконтрольною території України, з районів проведення АТО і населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення на Донбасі незабаром може робити Укрпошта.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?