У Кабміні назвали головне досягнення за десятиріччя
Категорія
Політика
Дата публікації

У Кабміні назвали головне досягнення за десятиріччя

У Кабміні назвали головне досягнення за десятиріччя
Джерело:  Укрінформ

Український прем'єр-міністр Олексій Гончарук назвав демократичну систему найбільшим здобутком держави за останні 10 років. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Укрінформ.

За його словами, наразі перед країною стоїть нове амбітне завдання — трансформування економіки.

"Головним здобутком нашої країни за останні 10-ліття є демократія, і як демократія ми уже відбулися, Звичайно, це робить нас більш вразливими, бо інформаційні війни дають можливість комусь розхитувати ситуацію, намагатися зіштовхувати різні частини суспільства, але головне, що в нас є дух свободи і бажання змінюватися. Ми точно як країна в цьому плані вже відбулися", - пояснив очільник Кабміну.

Він додав, під трансформацією мається на увазі введення відкритого ринку землі, ринку праці, ринку капіталу.

Гончарук наголосив, що нібито вірить в Україну, яка може перетворитися на одну з найбільш "успішних та цікавих" у всьому світі.

Як повідомляв ONLINE.UA, за підсумками 2019 року Україна опинилася на 79-й позиції у рейтингу демократій світу. Її виділили у сегмент під назвою "гібридні демократії". Загалом у переліку 167 держав. Росія, наприклад, знаходиться на 134-й сходинці серед "авторитарних режимів".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?