У Каліфорнії розбився пасажирський літак
Категорія
Події
Дата публікації

У Каліфорнії розбився пасажирський літак

У Каліфорнії розбився пасажирський літак
Джерело:  online.ua

На півдні американського штату Каліфорнія, біля міста Ель Каджон розбився пасажирський літак. За попередньою інформацією, ніхто не вижив.

Джерело: CNN

Трагічна авікатастрофа в Каліфорнії  

Представники Департаменту шерифа округу Сан-Дієго, пасажирський літак Learjet повинен був приземлитись в аеропорту міста Ель Каджон.

#Breaking: Plane crashes in East County San Diego neighborhood. The number and extent of injuries from the crash in the El Cajon area was unknown as of Monday night. pic.twitter.com/VXZondvcuj

— CBS Los Angeles (@CBSLA) December 28, 2021

Літак повинен був приземлитися на полі Гіллеспі в Ель Каджоні. На цей момент у нас немає інформації про те, звідки прилетів літак і скільки людей було на борту". Пожежникам не вдалося виявити тих, хто вижив на місці аварії, - повідомили представник Офісу шеріфа.

Повідомляється, що медичний експерт встановить особи загиблих після спеціального розслідування.

За данними видання, видимість на подльоті до аеропорту стрімко впала за годину до приземлення літака.

Федеральне авіаційне управління і Національна рада з безпеки на транспорті були повідомлені і будуть займатися розслідуванням авіакатастрофи.

 Нагадаємо, що На борту літака АН-12, який розбився поблизу Іркутська в Російській Федерації, перебували двоє українців.

Консульство України в Новосибірську встановило зв’язок з Міністерством Російської Федерації у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій, чекає на результати ідентифікації жертв і з’ясовує обставини катастрофи.

Також Ніколенко опублікував номер "Гарячої лінії" консульства для родичів: +79133791293.

Нагадаємо, 3 листопада під час катастрофи Ан-12 під Іркутськом загинуло семеро осіб. Мінтранс повідомив, що двоє загиблих – українці.

Джерело в авіадиспетчерських службах повідомляє, що два пілоти загинули під час аварії. Ще п’ять людей вижили і їм надають медичну допомогу. За попередніми даними, катастрофа сталася через помилку пілотування або технічну несправність.

За інформацією ЗМІ, літак належить авіакомпанії "Гродно" (Білорусь), а на місці аварії виявили тіла п’яти загиблих. Відомо, що на борту перебували громадяни Білорусі, Росії та України.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?