У Кейт Міддлтон виявили невиліковну хворобу
Категорія
Цікаве
Дата публікації

У Кейт Міддлтон виявили невиліковну хворобу

У Кейт Міддлтон виявили невиліковну хворобу
Джерело:  online.ua

Кейт Міддлтон, герцогиня Кембриджська, дружина наступника королівського престолу принца Вільяма, страждає на невиліковну хворобу. Це стверджують журналісти британської газети Sunday Mirror, повідомляє ONLINE.UA. На їхнє переконання, дивлячись на Кейт, не можна не помітити явні ознаки морської хвороби. Через це вона погано переносить пересування в транспорті.

Підозри, що у Кейт Міддлтон морська хвороба, з’явились після аналізу кількох відеозаписів. Під час їзди у королівській кареті герцогиню нудило. Подібний вираз обличчя у Кейт журналісти помічали неодноразово.

Джерело Sunday Mirror у Букінгемському палаці підтвердило, що у герцогині справді морська хвороба, так само як і у королеви Єлизавети Другої. Причому королева навіть порадила Кейт свої ліки від укачування в кареті, але герцогиня їх не приймає, оскільки вони сприяють сонливості.

Британські журналісти зазначають, що Кейт Міддлтон не може відмовитися час від часу їздити у кареті, оскільки цей вид транспорту на урочистостях передбачений королівським протоколом.

Нагадаємо, що кілька тижнів тому Кейт та принц Вільям разом зі школярами прибирали сміття. Це сталося під час їхнього візиту до валлійського міста Ньюборо.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?