У Києві 8 березня відзначили маршем феміністок: з'явилися фото й відео
Категорія
Культура
Дата публікації

У Києві 8 березня відзначили маршем феміністок: з'явилися фото й відео

У Києві 8 березня відзначили маршем феміністок: з'явилися фото й відео

У середу, 8 березня, з нагоди Міжнародного жіночого дня в Києві відбувся феміністичний марш.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook-сторінку заходу.
Організатори позиціонували феміністичний марш, як ходу проти інституціонального насильства над жінками. Під час ходи лунали гасла з вимогою дотримання прав людини, а також проти гендерної дискримінації. До акції приєдналися і представники правозахисної організації «Міжнародна амністія».

Читайте також: Порошенко на 8 березня побажав жінкам дві речі: з'явилося відео
Учасники пройшли маршем по центру Києва від Софіївської площі і зупинилися біля Київської міськдержадміністрації. Одна з організаторів маршу Маріам Агамян повідомила, що під час ходи на учасників було скоєно напад.
"Будьте обережні, нападники вже здійснили напади на кількох людей біля ​​метро Театральна", - написала вона в Facebook.
Тим часом,  Радіо Свобода  передає, що під час маршу поліцією було затримано кількох провокаторів. Причини затримання поки невідомі й поліція нічого не показує, але у затриманих були пляшки з зеленкою і кефіром.



Як повідомляв ONLINE.UA,  біля будівлі Верховної Ради України в Києві 3 березня зібралися два мітинги: проти штрафів за заняття проституцією і в підтримку сімейних цінностей.






Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?