У Києві через негоду було порушено рух міського транспорту
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві через негоду було порушено рух міського транспорту

У Києві через негоду було порушено рух міського транспорту
Джерело:  online.ua

У Києві 2 червня через сильну бурю із дощем було зафіксовано падіння дерев та порушення руху громадського транспорту. 

Джерело: київські Telegram-канали

Що відомо про наслідки негоди у Києві 

За інформацією представників ДСНС, у Києві та регіоні спостерігаються сильні пориви вітру та очікується гроза і посилення дощю.

Будьте обережні! Не ходіть поблизу рекламних щитів, тримайтеся подалі від ліній електропередач! - попереджають рятувальники.

Представники Kyiv City Express поінформували, що внаслідок урагану у Дарницькому районі була пошкоджена контактна мережа. Через це очікуються затримки у руху Київської кільцевої електрички.

Також повідомляється, що затримується рух тролейбусів №28 на Подільському узвозі з причини падіння дерева. На місце направлено відповідальну службу міста.

ДТЕК "Київські електромережі" повідомила, що наразі вже зафіксовано відключення, пов'язані з негодою, у Подільському та Святошинському районах. Також відомо про відключення у Фастівському і Бучанському районах Київської області.

Енергетики ДТЕК перейшли у посилений режим роботи та працюють 24/7, аби якомога швидше ліквідувати наслідки негоди, - зазначили представники ДТЕК.

Що відомо про затримки руху громадського транспорту та відключення світла у столиці 

Представники Київпастранс про затримку внаслідок негоди руху тролейбусів №6, 18, 33по вул. Вишгородська - вул. Дубровицька. Зокрема, затримку спричино падіння дерева.

Київпастранс повідомив, що з причини відключення напруги зі сторони "Київенерго" також затримується рух тролейбусів №4,24,25,26,28,35,36 по проспекту Свободи.

Через грозу вже є часткові відключення у Подільському, Оболонському та Святошинському районах столиці та Фастівському та Бучанському районах Київської області, - зазначили представники ДТЕК.

У компанії зазначають, що енергетики переведені у посилений режим роботи та працюють над ліквідацією наслідків негоди.

У ДТЕК також попередили, що складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву дротів. Тому українцям радять не наближатися до ліній електропередач.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?