У Києві чоловік відкрив стрілянину по перехожих - спливли подробиці резонансної події
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві чоловік відкрив стрілянину по перехожих - спливли подробиці резонансної події

У Києві чоловік відкрив стрілянину по перехожих - спливли подробиці резонансної події
Джерело:  online.ua

У понеділок, 20 квітня, в Києві відбувся резонансний інцидент - 41-річний місцевий житель відкрив стрілянину по перехожих. Він стріляв у людей з вікна своєї квартири, розташованої на вулиці Академіка Стражеска. Правоохоронці змогли затримати його з залученням полку спецпризначення. Подробиці стрілянини в Києві повідомила пресслужба Нацполіціі, передає ONLINE.UA.

За даними поліції, чоловік стріляв з третього поверху багатоквартирного будинку. Він відмовився добровільно впускати в приміщення поліцейських, а тому правоохоронці потрапили в квартиру за підтримки спецназу, де під час обшуку було виявлено "предмет, схожий на травматичний пістолет". Щоб приховати свою причетність до стрілянини чоловік сховав пістолет у вазон з рослинами.

"Надалі пістолет, а також три стріляні гільзи з-під гумових куль, які знайшли біля під'їзду будинку, експерти вилучили і направили на проведення балістичної експертизи", - повідомили правоохоронці

У поліції уточнили, що внаслідок стрілянини ніхто з людей не постраждав. Що стосується стрілка, то ним виявився місцевий житель 1979 року народження, який раніше відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Його вже затримали правоохоронці - за стрілянину по перехожих киянину загрожує до семи років в'язниці.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що недавно в Києві застрелили пластичного хірурга Андрія Сотника. Резонансне вбивство сталося на вулиці Саксаганського - невідомий кілька разів вистрілив в спину Сотникові, після чого забрав у нього пакет і зник у невідомому напрямку, про що свідчить відео з камер відеоспостережень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?