У Києві дивна людина напала на патрульних: з'явилися фото з місця подій
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві дивна людина напала на патрульних: з'явилися фото з місця подій

У Києві дивна людина напала на патрульних: з'явилися фото з місця подій
Джерело:  online.ua

У ніч на 15 лютого в Києві неадекватний чоловік накинувся на патрульних.
Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу патрульної поліції України.
Правоохоронці близько 03:00 15 лютого зупинили автомобіль Skoda Felicia на вулиці Миколи Закревського, щоб запропонувати водієві бути понятим при перевірці порушника на вміст алкоголю в крові, проте з машини вийшов чоловік з явними ознаками сп'яніння і кинувся на інспекторів.
"Він викрикував нецензурні слова, погрожував нам звільненням і проблемами в майбутньому і зовсім не звертав уваги на наші попередження", - розповів один з патрульних.

Читайте також: У Харкові вибухнув скандал з п'яним СБУшником і патрульними: з'явилися фото і відео
На одного з інспекторів чоловік напав з кулаками, відірвав номерний знак зі службового авто, зірвав кобуру зі зброєю в іншого правоохоронця. Патрульним довелося застосувати навички рукопашного бою і затримати порушника.
"Після цього він відразу заспокоївся і поскаржився на погане самопочуття. Чоловіка госпіталізували в лікарню швидкої медичної допомоги, а на місце події викликали слідчо-оперативну групу Деснянського відділення поліції", - йдеться в повідомленні.
За фактом інциденту будуть відкриті кримінальні справи за статтями про втручання в діяльність працівників правоохоронних органів і насильство, погрози щодо патрульних. У мережі з'явилися фото з місця інциденту.
Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві патрульні зупинили автомобіль з п'яним водієм, рівень сп'яніння якого виявився в 13 разів вище норми.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?