У Києві спалили автомобіль головного редактора телеканалу
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві спалили автомобіль головного редактора телеканалу

У Києві спалили автомобіль головного редактора телеканалу
Джерело:  online.ua

Сьогодні вночі у Києві трапився неприємний інцидент, який, можливо, пов’язаний з професійною журналістською діяльністю. Як інформує ONLINE.UA, 12 травня близько 4:30 ранку невідомі особи підпалили автомобіль, який належить головному редактору телеканалу TVI Володимиру Єгорову.

Як пише Єгоров на своїй сторінці у Facebook, сусіди чули характерний хлопок. Це міг бути вибух бензобаку або детонація підкладеного вибухового пристрою. На переконання власника автомобілю, інцидент пов’язаний з його професійною діяністю.

У коментарях під своєю публікацією з відео палаючої автівки Єгоров пише, що погрози йому останнім часом не надходили, але він має припущення, хто міг це зробити.

У результаті підпалу автомобіль вигорів повністю і не підлягає ремонту. Чергова бригада пожежників, за словами Єгорова, прибула оперативно і до неї претензій немає.

Телеканал TVI було засновано 2008 року російським підприємцем Костянтином Кагаловським та відомим українським діячем в галузі медіа Миколою Княжицьким. Свого часу на TVI працювали Павло Шеремет, Мустафа Найєм, Євген Кисельов та інші відомі журналісти.

Нагадаємо, що вчора Україна та Данія вирішили долю викраденого у Запоріжжі хлопчика.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?