Україна та Данія вирішили долю викраденого у Запоріжжі хлопчика
Категорія
Україна
Дата публікації

Україна та Данія вирішили долю викраденого у Запоріжжі хлопчика

Україна та Данія вирішили долю викраденого у Запоріжжі хлопчика
Джерело:  online.ua

Міжнародний конфлікт між Україною та Данією врешті вирішено. Як повідомляє ONLINE.UA, дворічний хлопчик, якого кілька днів тому було викрадено у Запоріжжі людьми, яких найняв батько малюка, був переданий матері.

Як вчора ввечері стало відомо, мати – громадянка України та батько – громадянин Данії, домовились про спільне виховання дитини, тому спірна ситуація наразі врегульована. Український лікар, який позавчора оглянув дитину у данському посольстві, не виявив у хлопчика ніяких проблем зі здоров’ям.

Наш сайт вже повідомляв, що конфлікт виник після того, як 2 травня невідомі чоловіки викрали хлопчика у його бабусі прямо на вулиці в Запоріжжі. Матері малюка стало відомо, що її син був викрадений на замовлення колишнього чоловіка – громадянина Данії. За її словами, хлопчик утримується у данському посольстві в Києві, і його готуються переправити за межі України.

Конфлікт між батьками дитини швидко набув розголосу в інтернеті та українських ЗМІ. В результаті в ситуацію змушений був втрутитися міністр закордонних справ України Павло Клімкін, який зателефонував з цього приводу главі зовнішньополітичного відомства Данії Андерсу Самуельсену. Для вирішення конфлікту до Києва терміново прибув заступник держсекретаря МЗС Данії Іб Петерсен.

Нагадаємо, що прем’єрі-міністр Великої Британії Тереза Мей готується до відставки.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?