Викраденого хлопчика із Запоріжжя незаконно утримують в посольстві Данії – подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

Викраденого хлопчика із Запоріжжя незаконно утримують в посольстві Данії – подробиці

Викраденого хлопчика із Запоріжжя незаконно утримують в посольстві Данії – подробиці
Джерело:  rbc.ua

Сімейний конфлікт між громадянкою України та її колишнім чоловіком – громадянином Данії став предметом обговорення міністрів іноземних справ двох країн – Павла Клімкіна та Андерса Самуельсена. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «РБК-Україна», дворічного хлопчика, якого кілька днів тому було викрадено у Запоріжжі, утримують у будівлі посольства Данії в Києві.

За словами матері хлопчика – Анастасії Малапури, її сина викрали люди, найняті її колишнім чоловіком. Зараз дитина перебуває у посольстві Данії. При цьому матері хлопчика забороняють його побачити.

«У мене вкрали дитину. Це сталося 2 травня. Він гуляв на майданчику з бабусею, і на неї налетіла банда чоловіків, які побили і волочили по асфальту... Я вас дуже прошу знайти і покарати цих людей... Дитину ховають у посольстві... Ми були в шлюбі з ним (громадянином Данії – Могенсеном Яном Когом). Але розлучилися, і я повернулася з дитиною в Україну. Це було законно, колишній чоловік дав на це дозвіл... Я проти того, щоб мою дитину вивезли за межі України, і зроблю все, щоб цього не сталося», – розповідає Анастасія.

Вже третю добу жінка чергує під посольством і не може навіть з'ясувати, що відбувається з її сином, чи здоровий він і як себе почуває.

За словами глави МЗС України Павла Клімкіна, під час розмови зі своїм данським колегою міністр закордонних справ цієї країни пообіцяв, «що справа має зрушитись з мертвої точки».

Нагадаємо, що вчора  принц Гаррі і Меган Маркл  повідомили, яке ім’я дали своєму новонародженому синові.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?