У Києві історія з гонитвою за п'яним на Mercedes отримала несподіване продовження: з'явилися фото і деталі
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві історія з гонитвою за п'яним на Mercedes отримала несподіване продовження: з'явилися фото і деталі

У Києві історія з гонитвою за п'яним на Mercedes отримала несподіване продовження: з'явилися фото і деталі
Джерело:  online.ua

5 березня в Києві відбулася погоня патрульних за п'яним водієм Mercedes, після чого "адвокат" порушника переслідував правоохоронців і погрожував їм.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Facebook співробітника столичної патрульної поліції Євгена Зборівського.


Інформується, що під ранок 5 березня поліцейські помітили Mercedes, водій якого пересувався без включеного світла і спробував втекти від переслідування. Драгер показав вміст алкоголю в крові водія на рівні 1,55 проміле.


Читайте також: У Києві гонитва за стрітрейсерами вилилася в стрілянину та бійку: з'явилися фото і відео


"Машинку евакуювали. Коли приїхав на місце адвокат горе-водія і не придумав нічого краще, як запаркуватися на смузі громадського транспорту під відповідним знаком, за що на нього в його присутності з детальним неоднократним повторенням всіх його прав і обов'язків було складено постанову на 510 грн. При цьому адвокат . Іван Леонідович (колишній працівник міліції), керівник цілого адвокатського об'єдння "правовий статус" докурюючи третю сигарету пожалівся на підвищений тиск і попросив викликати йому швидку, потім вимагав 3,5 години чекати його адвоката, бо він сам не може зрозуміти, що від нього хочуть, а в результаті попросився, щоб адмін.матеріали складалися райвідділку", - йдеться в повідомленні.


Після прибуття в райвідділ, "адвокат" зажадав написати заяву на перевищення правоохоронцем повноважень, однак не зробив цього.


"Устенко повністю визнав вину і навіть виявив бажання оплатити постанову, але продовжував влаштовувати клоунаду і тягнути час. Коли давна підпис, то Устенко взяв постанову, нічого не підписав, але хотів забрати її і не віддавав, пом'яв і навіть ледь не порвав.. ну нічого, надішлемо поштою. В той же час бригада швидкої допомоги запропонувала йому госпіталізацію, яку він з радістю підтримав", - додав патрульний.


Читайте також: У Києві відбулася "неадекватна" ДТП біля нічного клубу: з'явилося фото


Зборівський пояснив, що після відправився на базу для здачі зброї та звіту, після чого на виході його очікував Устенко, який до цього нібито поїхав на "швидкій".


"Адвокат" Устенко Іван Леонідович, той відразу, як мене побачив, ввімкнув камеру підійшов впритул, почав ображати і вживати нецензурні слова в мою адресу (явно провокуючи)... я лише посміхнувся і побажав берегти здоров'я громадянину, якого 20 хвилин тому мали госпіталізувати" , - зазначив він.


"Я пішов до авто колеги, який мав підкинути мене до метро, а "адвокат" в свою чергу почав переслідувати наш автомобіль, ми їхали і повільніше і швидше, але всі 15 км міцубісі лансер АА5554ТК весь час був у нас на хвості, я вийшов біля метро, а Устенко продовжив ще 10 км переслідувати мого колегу! Біля його дому підійшов і сказав, що дуже скоро спалить йому машину", - підкреслив патрульний.


Як повідомляв ONLINE.UA,  15 лютого в Києві неадекватний чоловік накинувся на патрульних.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?