У Києві люди в костюмах хімзахисту пікетували посольство Німеччини: подробиці
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві люди в костюмах хімзахисту пікетували посольство Німеччини: подробиці

У Києві люди в костюмах хімзахисту пікетували посольство Німеччини: подробиці
Джерело:  Інформатор

Сьогодні в Киеві перед будівлею посольства Німеччини відбулась незвична акція. Кілька чоловіків у костюмах хімічного захисту пікетували німецьке дипломатичне представництво. Як повідомляє ONLINE.UA з посиланням на «Інформатор», організаторами акції стали представники корінних народів Росії, які в такий спосіб протестували проти постачання до країн Європи забрудненої нафти з РФ.

Активісти вимагали від міжнародної громадськості провести аудит російського нафтовидобутку. На думку організаторів акції, повідомлення про припинення європейськими країнами транзиту російської нафти через високий вміст хлоорганічних з’єднань з’явилися невипадково. Вони переконані, що цей випадок свідчить про техногенну катастрофу в Татарстані, Башкортостані і Поволжі, яку Кремль приховує від громадськості.

Акцію під посольством Німеччини організувало товариство «Свободный Идель-Урал». По завершенню пікетування, в якому взяли участь усього 6 чоловік, представники «Идель-Уралу» передали німецьким дипломатам офіційне звернення з проханням провести міжнародний аудит російських компаній «Транснефть», «Роснефть», «Татнефть» і «Башнефть». Також учасники пікету розгорнули перед дипломатичним представництвом великий транспарант з написом німецькою мовою «Що в трубах Транснафти?»

Нагадаємо, що сьогодні керівник ДФС розповів, як виглядає типовий український мільйонер.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?