У Києві масштабна пожежа залишила без світла частину будинків: опубліковані фото
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві масштабна пожежа залишила без світла частину будинків: опубліковані фото

У Києві масштабна пожежа залишила без світла частину будинків: опубліковані фото
Джерело:  online.ua

У Києві загорівся підземний електричний колектор за адресою вулиця Жилянська, 85.


Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на « 112-Україна ».


Через пожежу знеструмлена частина району, світла немає практично по всій вулиці.


Електропостачання відключило "Київенерго", щоб рятувальники могли приступити до гасіння пожежі, так як напруга в колекторі становила 10 тисяч вольт.


«Епіцентр пожежі в київській ТЕЦ на Льва Толстого. Частина району знеструмлена. Пожежні дуже довго не могли розпочати гасіння вогню», - сказано в повідомленні в Facebook dtp.kiev.ua.


У той же час загоряння станом на 22:15 поки не ліквідували, частина району як і раніше знеструмлена.


"Зараз загоряння остаточно не ліквідували. Головна частина операції вже пройшла, так як кабелі, що знаходяться під землею, вже обробили і водою, і піною. Зараз розбирають останні частини цього колектора. Дим все ще йде, його стало трохи менше. Пожежно-рятувальні роботи тривають. Частина району досі знеструмлена. "Київенерго" обіцяло, що протягом 15-20 хвилин вони будуть намагатися переключити ці райони на інші мережі ", - повідомляє кореспондент телеканалу.


Як повідомляв ONLINE.UA,  в ніч на середу, 22 листопада, на території колишньої овочевої бази в селищі Білогородка Київської області сталася масштабна пожежа і вибух.





Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?