У Києві можуть посилити карантин - термінове попередження мерії
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві можуть посилити карантин - термінове попередження мерії

У Києві можуть посилити карантин - термінове попередження мерії
Джерело:  online.ua

Ситуація з поширенням коронавірусу COVID-19 в Україні погіршується. Влада Києва серйозно обговорює ймовірність посилення карантину у столиці. Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на радника мера Володимира Бондаренка, який виступив в ефірі українського телебачення.

За його словами, обговорення питання про посилення відбудеться вже у п'ятницю, 12 червня.

"Станом на сьогодні о 9:30 відбудеться штаб з надзвичайних ситуацій міста, на якому ми будемо приймати рішення про можливість посилення певних обмежень, які були послаблені з 23 травня", - пояснив він рано вранці у цей день.

Радник Віталія Кличка зауважив, мерія вже отримала останні результати досліджень по всій Україні. Вони вказують на суттєве зростання випадків COVID-19, у Києві виявили таку ж тенденцію.

Бондаренко додав, у столиці найближчим часом не відкриватимуть повноцінно закладів громадського харчування, культурних об'єктів, а також не дозволятимуть масові заходи.

Водночас під час засідання влада може ухвалити додаткове рішення "про жорсткі обмеження стосовно відвідування пляжів або повного їх закриття". Громадський транспорт посадовці навіть у наявних умовах не чіпатимуть.

Нагадаємо, в Україні виявили 29 753 випадки коронавірусу COVID-19. За останню добу показник збільшився на 683, з них безпосередньо у Києві - 95.

Як повідомляв ONLINE.UA, протягом останніх днів коронавірус COVID-19 здійснив новий епідемічний спалах. У Міністерстві охорони здоров’я пояснили, які регіони більш постраждали. За словами міністра Максима Степанова, станом на п’ятницю, 12 червня, найбільше нових хворих підтвердили на Львівщині, Вінниччині та у Києві.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?