У Києві на блокпосту водій збив двох військовослужбовців. Один військовий загинув
Категорія
Україна
Дата публікації

У Києві на блокпосту водій збив двох військовослужбовців. Один військовий загинув

У Києві на блокпосту водій збив двох військовослужбовців. Один військовий загинув
Джерело:  online.ua

25 липня близько 00:05 у Святошинському районі столиці водій здійснив наїзд на військовослужбовців Нацгвардії на блокпосту. Один з них загинув.

Джерело: Офіс генпрокурора

Водій наїхав на нацгвардійців на блокпосту

У Офісі генпрокурора повідомили, що водій автомобіля, рухаючись по проспекту Берестейському в період дії комендантської години, здійснив наїзд на військовослужбовців Національної гвардії України, які несли службу на блокпосту.

Внаслідок ДТП один військовий від отриманих травм помер. Інший - госпіталізований у важкому стані, - йдеться у повідомленні.

Водія затримано на місці події. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Суддя збив нагвардійця на блокпосту

Нагадаємо, що 26 травня близько опівночі суддя Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир на Берестейському проспекті збив насмерть 23-річного нацгвардійця.

Правоохоронці повідомили про затримання судді. Від відмовився від проведення огляду на стан сп’яніння.

За словами ДБР, експертиза показала, що Тандир перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Він вживав заходів щодо приховування слідів алкогольного сп’яніння та унеможливлення встановлення кількості алкоголю у відібраних у нього біологічних рідинах.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?