У Чернігівській області автомобіль зіткнувся з потягом. Загинуло три людини
Категорія
Події
Дата публікації

У Чернігівській області автомобіль зіткнувся з потягом. Загинуло три людини

У Чернігівській області автомобіль зіткнувся з потягом. Загинуло три людини
Джерело:  online.ua

На Чернігівщині водій зіткнувся з приміським поїздом, що прямував за маршрутом Чернігів — Ніжин. Загинуло три людини, одну дитину госпіталізовано.

Джерело: Укрзалізниця

Авто зіткнулося з приміським поїздом на Чернігівщині

В Укрзалізниці повідомили, що водій автомобіля знехтував правилами дорожнього руху та попри заборонні світлові та звукові сигнали продовжив рух через залізничний переїзд.

Як наслідок сталося зіткнення з приміським поїздом, що прямував за маршрутом Чернігів — Ніжин. Аварія сталася на перегоні Муравійка — Б. Олійника, - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, внаслідок аварії смертельні травми отримав чоловік, жінка і дитина, які були в авто. Ще одну дитину, яка теж була в автівці, забрала швидка.

В Укрзалізниці повідомили, що світлова та звукова сигналізація на переїзді працювали справно.

На місці працює поліція, можливі затримки поїздів цього напрямку.

В компанії закликали не нехтувати правилами дорожнього руху та з особливою увагою перетинати залізничні переїзди.

Поспіх і неуважність на коліях можуть коштувати життів дітей та цілих родин. Під час великої війни хотілося б уникнути смертей ще й через неуважність на дорозі…

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?