У Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку
Категорія
Світ
Дата публікації

У Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку

У Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку
Джерело:  online.ua

У Польщі автобус, у якому їхала група громадян з України, врізався у вантажівку, що стояла на узбіччі. Одна людина загинула на місці, ще вісьмох доставили до лікарні.

Джерело: польський телеканал TVP3

У Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку

Аварія сталася в ніч проти 9 липня біля міста Хелма.

За попередніми даними, український автобус, який їхав у бік кордону, здійснив наїзд на припарковану на узбіччі вантажівку, — повідомили у Воєводському штабі в Любліні.

Унаслідок ДТП загинула 33-річна жінка, ще 8 громадян України, які їхали автобусом, доставили в лікарню. Після огляду з'ясувалося, що двоє людей мають тілесні ушкодження.

Правоохоронці встановили, що 44-річний українець, який керував автобусом, був тверезий.

Поліція під наглядом прокурора з'ясовує подробиці події.

У Польщі в ДТП постраждали українки

Нагадаємо, що у лютому у Польщі сталася ДТП за участю українців. Аварію потрапили два мікроавтобуси в обох з яких перебували українці. Загалом з 12 пасажирів постраждало 5.

За попередніми висновками, водій Renault Master врізався ззаду у Mercedes Sprinter, який їхав попереду, внаслідок чого Mercedes вдарився об обмежувальні бар’єри і перекинувся набік. П’ятьох пасажирок з обох транспортних засобів госпіталізували, — прокоментувала подію речниця поліції, підтвердивши, що наразі їхньому життю нічого не загрожує.

Читайте також:

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?